fbpx

Thyme Bulk Насипен чай Мащерка

Информация за продукта

Насипни билки и билкови смеси

Успокояващ и ароматен чай от мащерка, възхитителна билкова инфузия, която предлага освежаващ вкус със землисти нотки и фина сладост. Произведен от висококачествени листа от мащерка, този чай е идеален избор за всички любители на чая.

Ползи: Насипен Чай Мащерка осигурява широк спектър от потенциални ползи за здравето. Мащерката е известна със своите антимикробни и противовъзпалителни свойства, което я прави естествено средство за борба с бактериални инфекции и подпомагане на имунната система. Чаят е богат на антиоксиданти, които помагат за защитата на тялото от свободните радикали и оксидативния стрес, насърчавайки доброто клетъчно здраве. Смята се също, че чаят от мащерка подпомага храносмилането, облекчава респираторните проблеми и облекчава менструалния дискомфорт. Освен това може да помогне за подобряване на кръвообращението и насърчаване на здрава кожа. Редовната консумация на чай от мащерка може да бъде ароматно и полезно допълнение към балансирания и здравословен начин на живот.

Състав: Листа Машерка

Препоръчва се за: Насипен Чай Мащерка се препоръчва на хора, които търсят натурален и ароматен билков чай с потенциални ползи за здравето. Може да бъде особено полезно за тези, които искат да подкрепят имунната си система, да подобрят храносмилането и да се справят с респираторни проблеми. Чаят от мащерка е подходящ и за успокояване на кожни раздразнения, добавяне към парни бани и локални налагания. Важно е обаче да се консултирате със здравен специалист, ако имате здравословни проблеми, бременна сте или кърмите.

Ефект: Чаят от мащерка притежава отчетлив и ароматен вкусов профил. Има приятен билков вкус със землисти нотки и фина сладост. Вкусът на чая от мащерка е освежаващ и ободряващ, чудесен избор за всеки повод. Някои могат да усетят леко ментови нюанси и лека горчивина, добавящи сложност към цялостното вкусово изживяване. Независимо дали се консумира самостоятелно или смесен с други билки, чаят от мащерка осигурява ароматно и успокояващо изживяване при пиене на чай.

Тегло: 100г

Брой пакетчета: Насипен чай

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 4.50лв. per package
Възникна грешка

Подобни продукти

Котешки нокът

Чай котешки нокът - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Котешки нокът – една билка, много ползи.

Още

Чаен комплект за фертилитет с чаша

Чай за фертилитет - 3 вида + чаша - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Специални билкови смеси, разработени, за да подкрепят жените в най-специалните им моменти.

Цена: 25.00лв. per package
Възникна грешка
Купи

Комплект за бъбреци “Уро Про” + подарък чаша

Чай за бъбреци - 3 вида + чаша - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

В подкрепа на бъбреците и уринарния тракт. Подпомагащо средство за нормално функциониране на пикочните пътища, както и на всички органи и системи в организма.

Цена: 25.00лв. per package
Възникна грешка
Купи

Билкова смес за Детоксикация на организма

Онлайн поръчка на чай - Българска Чаена Компания

Билковата смес не е лекарствен продукт. Тя спомага за намаляването на токсичните вещества в организма и по този начин оказва здравословно действие върху организма.

Цена: 8.35лв. per package
Възникна грешка
Купи

Билкова Смес при хронични бъбречни проблеми

Билкова смес за бъбреци - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Препоръчва се при заболявания на бъбреците.

Цена: 8.35лв. per package
Възникна грешка
Купи

Сена Майчин лист

Сена майчин лист - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят СЕНА – Майчин Лист има лаксативно и очистително действие.

Цена: 3.70лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG