fbpx

Thyme Bulk Насипен чай Мащерка

Информация за продукта

Насипни билки и билкови смеси

Успокояващ и ароматен чай от мащерка, възхитителна билкова инфузия, която предлага освежаващ вкус със землисти нотки и фина сладост. Произведен от висококачествени листа от мащерка, този чай е идеален избор за всички любители на чая.

Ползи: Насипен Чай Мащерка осигурява широк спектър от потенциални ползи за здравето. Мащерката е известна със своите антимикробни и противовъзпалителни свойства, което я прави естествено средство за борба с бактериални инфекции и подпомагане на имунната система. Чаят е богат на антиоксиданти, които помагат за защитата на тялото от свободните радикали и оксидативния стрес, насърчавайки доброто клетъчно здраве. Смята се също, че чаят от мащерка подпомага храносмилането, облекчава респираторните проблеми и облекчава менструалния дискомфорт. Освен това може да помогне за подобряване на кръвообращението и насърчаване на здрава кожа. Редовната консумация на чай от мащерка може да бъде ароматно и полезно допълнение към балансирания и здравословен начин на живот.

Състав: Листа Машерка

Препоръчва се за: Насипен Чай Мащерка се препоръчва на хора, които търсят натурален и ароматен билков чай с потенциални ползи за здравето. Може да бъде особено полезно за тези, които искат да подкрепят имунната си система, да подобрят храносмилането и да се справят с респираторни проблеми. Чаят от мащерка е подходящ и за успокояване на кожни раздразнения, добавяне към парни бани и локални налагания. Важно е обаче да се консултирате със здравен специалист, ако имате здравословни проблеми, бременна сте или кърмите.

Ефект: Чаят от мащерка притежава отчетлив и ароматен вкусов профил. Има приятен билков вкус със землисти нотки и фина сладост. Вкусът на чая от мащерка е освежаващ и ободряващ, чудесен избор за всеки повод. Някои могат да усетят леко ментови нюанси и лека горчивина, добавящи сложност към цялостното вкусово изживяване. Независимо дали се консумира самостоятелно или смесен с други билки, чаят от мащерка осигурява ароматно и успокояващо изживяване при пиене на чай.

Тегло: 100г

Брой пакетчета: Насипен чай

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 4.50лв. per package
Възникна грешка

Подобни продукти

Брош Корен

Чай брош корен - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Билката има спазмолитично и диуретично действие.

Още

Сена Майчин лист

Сена майчин лист - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят СЕНА – Майчин Лист има лаксативно и очистително действие.

Цена: 3.70лв. per package
Възникна грешка
Купи

Билкова Смес за Укрепване на Имунната система

Онлайн поръчка на чай - Българска Чаена Компания

Препоръчва се при понижен имунитет на организма. Повишава защитните сили на организма към вирусни и бактериални инфекции.

Цена: 8.35лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чаен комплект за отслабване с чаша

Чай за отслабване - 3 Вида + чаша - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаен комплекйт за отслабване, препоръчван за тези, които търсят цялостна промяна към по-здравословен начин на живот.

Цена: 25.00лв. per package
Възникна грешка
Купи

Билкова смес “Искам бебе”

Онлайн поръчка на чай - Българска Чаена Компания

Препоръчва се като средство за подпомагане на забременяването.

Цена: 8.35лв. per package
Възникна грешка
Купи

Rose buds Розови цветове

Dried rose buds Head

Насипния чай от розови цветове, ръчно подбран и внимателно изработен, носи очарователен аромат и деликатен вкус. Насладете се на успокояващата и ароматна есенция на розови листенца, повдигаща сетивата и внасяща нотка елегантност в деня ви.

Цена: 17.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG