fbpx

Rose buds Розови цветове

Информация за продукта

Насипни билки и билкови смеси

Насипния чай от розови цветове, ръчно подбран и внимателно изработен, носи очарователен аромат и деликатен вкус. Насладете се на успокояващата и ароматна есенция на розови листенца, повдигаща сетивата и внасяща нотка елегантност в деня ви.

Ползи: Пиенето на насипен чай розови цветове предлага набор от потенциални ползи за здравето. Розовите цветове са известни с богатото си съдържание на антиоксиданти, включително витамин С и полифеноли, които подпомагат защитата на тялото срещу свободните радикали и поддържат цялостното имунно здраве. Смята се също, че чаят има противовъзпалителни свойства, насърчавайки здравословен възпалителен отговор в тялото.

Освен това чаят от розови пъпки е известен със своите успокояващи свойства. Подпомага намаляването на стреса и безпокойството, като насърчава отпускането. Чаят често се използва като естествено средство за облекчаване на напрежението и подобряване качеството на съня.

Състав: Розови цветове

Препоръчва се за: Чаят от розови пъпки се препоръчва за хора, които искат да добавят ароматен и успокояващ билков чай към ежедневието си. Може да бъде особено полезен за тези, които търсят релаксация, облекчаване на стреса и подкрепа за имунната си система. Подходящ е и за тези, които търсят естествени средства за подобряване здравето на кожата. Въпреки това, както при всеки билков чай, препоръчително е да се консултирате със здравен специалист, особено ако имате някакви специфични здравословни проблеми, бременна сте или кърмите.

Ефект: Насипен Чай Розови цветове притежава деликатен вкусов профил, който пленява сетивата. Ароматът е фино флорален, с нежна есенция на свежи рози, вливаща се във всяка глътка. Чаят има успокояващо действие, осигурявайки приятно и ароматно изживяване. Естествената сладост на розовите пъпки добавя нотка елегантност към цялостния вкус, което го прави прекрасен избор за всеки повод. Независимо дали се консумира самостоятелно или смесен с други билки, чаят от розови цветове предлага едно наистина възхитително изживяване при пиене на чай.

Тегло: 100г

Брой пакетчета: Насипен чай

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 17.50лв. per package
Възникна грешка

Подобни продукти

Чаен комплект за фертилитет с чаша

Чай за фертилитет - 3 вида + чаша - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Специални билкови смеси, разработени, за да подкрепят жените в най-специалните им моменти.

Цена: 25.00лв. per package
Възникна грешка
Купи

Билкова смес за Детоксикация на организма

Онлайн поръчка на чай - Българска Чаена Компания

Билковата смес не е лекарствен продукт. Тя спомага за намаляването на токсичните вещества в организма и по този начин оказва здравословно действие върху организма.

Цена: 8.35лв. per package
Възникна грешка
Купи

Сена Майчин лист

Сена майчин лист - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят СЕНА – Майчин Лист има лаксативно и очистително действие.

Цена: 3.70лв. per package
Възникна грешка
Купи

Билкова Смес при хронични бъбречни проблеми

Билкова смес за бъбреци - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Препоръчва се при заболявания на бъбреците.

Цена: 8.35лв. per package
Възникна грешка
Купи

Thyme Bulk Насипен чай Мащерка

Dried Thyme Head

Успокояващ и ароматен чай от мащерка, възхитителна билкова инфузия, която предлага освежаващ вкус със землисти нотки и фина сладост. Произведен от висококачествени листа от мащерка, този чай е идеален избор за всички любители на чая.

Цена: 4.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

Билкова Смес за Укрепване на Имунната система

Онлайн поръчка на чай - Българска Чаена Компания

Препоръчва се при понижен имунитет на организма. Повишава защитните сили на организма към вирусни и бактериални инфекции.

Цена: 8.35лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG