fbpx

Черен чай с Ягода

Информация за продукта

20 бр. индивидуално опаковани филтърни пакетчета

Възхитителната комбинация от силен черен чай, наситен със сладката есенция на сочни ягоди. Тази очарователна смес предлага богат и ободряващ вкус, допълнен от естествената сладост на ягодите, като същевременно осигурява потенциален източник на антиоксиданти и цялостно насърчава здравословния начин на живот.

Ползи: Черен чай с ягодa e вкусна чаена смес, която съчетава богатството на черен чай с пищната сладост на зрели ягоди. Комбинацията от истински ягодови плодове и естествен ягодов аромат подобрява цялостното вкусово изживяване, създавайки хармонична и нежна напитка. Тази смес е не само удоволствие за вкусовите рецептори, но също така осигурява потенциални ползи за здравето. Черният чай е известен с високото си антиоксидантно съдържание, което може да поддържа цялостното здраве и благополучие. Антиоксидантите помагат за защитата на тялото срещу свободни радикали и оксидативен стрес, насърчавайки клетъчното здраве. Освен това наличието на ягоди добавя естествен източник на витамини и минерали, допринасяйки за здрава имунна система, здравето на кожата и здравето на сърцето. Включването на стевия осигурява естествен и безкалоричен подсладител.

Състав: черен чай, плод ягода, стевия, плод ягода, ароматизант ягода

Препоръчва се за: консумиране сутрин, поради неговият стимулиращ ефект. Благодарение на наличието на теин, който се освобождава в тялото за период от шест часа, се усеща прилив на енергия, което повишава способността за концентрация и запаметяване.

Ефект: Черен чай с ягода притежава възхитителен и добре балансиран вкусов профил. Дръзкият и силен аромат на черен чай осигурява силна и ободряваща основа, докато естествената сладост на зрели ягоди добавя пищна и плодова нотка. Комбинацията от истински ягодови плодове и натурален ягодов аромат създава хармонична комбинация, която подобрява цялостното вкусово изживяване.

Брой пакетчета: 20

 

Нашите условия за онлайн доставка

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 3.96лв. per package
Възникна грешка

Подобни продукти

Зелен чай Сенча

Зелен чай сенча - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Сенча е традиционен японски зелен чай приготвен на пара. Запарването на чая спира естественото му окисление и му придава ярко зелен цвят, дълготраен тревист аромат и леко сладникав послевкус.  Подходящ е за целодневна употреба.

Цена: 2.60лв. per package
Възникна грешка
Купи

Цвят Лайка

Чай цвят лайка - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Цели цветчета уханна лайка.

Цена: 3.70лв. per package
Възникна грешка
Купи

Черен чай

Черен чай "Tea Moments" - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Черният чай е един от най-разпространените сортове чай в целия свят.  

Цена: 3.96лв. per package
Възникна грешка
Купи

Зелен чай

Зелен чай - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Зеленият чай е мощен антиоксидант с общоукрепващо и силно тонизиращо действие.

Цена: 2.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

Шипка Плод

Шипка плод - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Плодове шипка богати на витамин C.

Още

Зелен чай – индивидуални пирамидки

Зелен чай - пирамидки - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чист и освежаващ зелен чай, в индивидуално опаковани биоразградими торбички чай. Насладете се на ободряващия и леко тревист вкус на зеления чай, докато се възползвате от потенциалните ползи за здравето от богатото му антиоксидантно съдържание.

Цена: 9.80лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG