fbpx

Сена

Информация за продукта

20 бр. филтърни пакетчета

Предимството на чай СЕНА – Майчин Лист GT e, че в продукта е вложен предимно плод сена, който има много по-меко слабително действие в сравнение само с листата сена.

Ползи: Чай Сена GT е внимателно изработена комбинация от 67% плодове сена и 33% листа сена, предлагаща потенциални подкрепа на храносмилането. Сена е добре известно естествено лекарство. Тази смес използва силата както на плода, така и на листата на сена. Осигурява холистичен подход за насърчаване на редовността на изхождането.

Наличието на плод сена в сместа допринася за по-лек слабителен ефект в сравнение с използването само на листа сена. Това прави този чай особено подходящ хора, с по-чувствителна храносмилателна система или предпочитащи по-нежен подход за облекчаване на спорадичен запек. Важно е да се отбележи, че не трябва да се разчита на този чай като дългосрочно решение за хроничен запек.

Състав:  67% плод сена, 33% листа сена

Препоръчва се за: хора, които търсят естествена подкрепа за храносмилателната си система. Може да бъде особено полезно за тези, които изпитват от време на време храносмилателен дискомфорт, бавни движения на червата или нередовност в изхождането. Препоръчително е да се консултирате със здравен специалист, преди да включите чай Сена в рутината си, особено ако имате някакви основни здравословни проблеми или приемате лекарства.

Ефект: Чай Сена GT има леко горчив и землист вкусов профил. Наличието на плодове сена може да допринесе за леко сладка и плодова нотка, която помага да се балансира горчивината. Вкусът може да се опише като билков и леко стимулиращ. Някои може да предпочетат да добавят подсладител или да смесят чая с други билкови чайове, за да подобрят вкусa му, според предпочитанията си.

Тегло: 30 г

Брой пакетчета: 20

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 2.29лв. per package
Възникна грешка

Подобни продукти

Маточина

Чай маточина - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чай със специфичен вкус и аромат, който ще ви успокои и премахне  напрежението и умората.

Цена: 1.99лв. per package
Възникна грешка
Купи

Липа

Чай липа - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Липата има успокояващо и общоукрепващо действие. Подходяща напитка за всяко време на деня.

Цена: 3.09лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Българска Роза

Онлайн поръчка на чай - Българска Чаена Компания

Отдайте се на изисканите ползи от българския розов чай, внимателно приготвен от 100% цветове Rosa Damascena.

Цена: 10.20лв. per package
Възникна грешка
Купи

Мента

Чай мента "Tea Moments" - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Този чист ментов чай носи ползи като подобряване на храносмилането, освежаване на дъха, подобряване на концентрацията и облекчаване на симптомите на алергии, главоболие и дихателни проблеми, като има успокояващ ефект и леко пикантен, освежаващ и сладък вкус, което го прави подходящ за успокоеняване на духа и удоволствие на тялото.

Цена: 3.96лв. per package
Възникна грешка
Купи

Лайка

Чай лайка - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Лайката е много популярна и универсална билка за малки и големи.

Цена: 1.99лв. per package
Възникна грешка
Купи

GT PREMIUM ЧАЙ МАЩЕРКА

Чай мащерка GT - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чай Мащерка предлаган в биоразградими пакетчета чай. Всяка глътка от тази ароматна билкова инфузия предлага хармонична комбинация от земни и флорални нотки, които ободряват сетивата и успокояват душата.

Цена: 7.15лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG