fbpx

Ройбос

Информация за продукта

20 бр. филтърни пакетчета

Ползи: Чай Ройбос, направен от листата на растението Ройбос, предлага няколко потенциални ползи за здравето:

Богат на антиоксиданти: като аспалатин и кверцетин, които помагат за неутрализирането на свободните радикали и предпазват тялото от оксидативен стрес.

Поддържа здравето на сърцето: Проучванията показват, че чаят Ройбос може да помогне за понижаване на кръвното налягане и подобряване на нивата на холестерола, като по този начин насърчава здравето на сърдечно-съдовата система.

Успокоява храносмилането: Чаят Ройбос е известен с успокояващия си ефект върху храносмилателната система. Може да помогне за облекчаване на храносмилателния дискомфорт, например стомашни спазми и запек.

Подпомага имунната система: чаят съдържа различни минерали, като калций, калий и магнезий, които са от съществено значение за доброто функциониране на имунната система.

Подпомага здравето на кожата: антиоксидантните свойства на чая Ройбос, заедно с неговите противовъзпалителния му ефект,  допринасят за по-здрава кожа чрез намаляване на възпаленията, насърчаване производството на колаген и предпазване от стареене на кожата.

Състав:листа ройбос

Препоръчва се за:  хора, които търсят безкофеинова и естествено успокояваща напитка. Подходящ е за хора от всички възрасти, включително деца, и може да се ползва от тези, които търсят алтернатива на традиционните кофеинови чайове. Чаят Ройбос е особено популярен сред хора със специфични диетични нужди, като тези, които следват безкофеинова диета или диета с ниско съдържание на танини.

Ефект: Чаят Ройбос има неповторим вкусов профил. Има естествено сладък и леко орехов вкус с нотки на ванилия и мед. Чаят е пивък и добре балансиран, без горчивина и стипчивост. Някои описват вкуса като землист, с фини карамелени нюанси. Чаят Ройбос е естествено ароматен, напомнящ за пейзажа на Южна Африка, където се отглежда. Вкусът му е цялостно нежен, задоволяващ и успокояващ за небцето.

Тегло: 30 г

Брой пакетчета: 20

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 2.29лв. per package
Възникна грешка

Подобни продукти

Липа

Чай липа - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Липата има успокояващо и общоукрепващо действие. Подходяща напитка за всяко време на деня.

Цена: 3.09лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Каркаде

Чай каркаде - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят от цвят каркаде (хибискус) е наситеночервена напитка с освежаващ и леко кисел вкус. Предлага редица ползи за здравето, включително подкрепа за имунната система и регулиране на кръвното налягане.

Цена: 2.09лв. per package
Възникна грешка
Купи

Мента

Чай мента "Tea Moments" - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Този чист ментов чай носи ползи като подобряване на храносмилането, освежаване на дъха, подобряване на концентрацията и облекчаване на симптомите на алергии, главоболие и дихателни проблеми, като има успокояващ ефект и леко пикантен, освежаващ и сладък вкус, което го прави подходящ за успокоеняване на духа и удоволствие на тялото.

Цена: 3.96лв. per package
Възникна грешка
Купи

Маточина

Чай маточина - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чай със специфичен вкус и аромат, който ще ви успокои и премахне  напрежението и умората.

Цена: 1.99лв. per package
Възникна грешка
Купи

Мента

Чай мента - 20 броя - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Този чай намалява стреса и носи спокойни моменти във вашето ежедневие.

Цена: 1.99лв. per package
Възникна грешка
Купи

Шипка

Чай шипка - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят от шипка е лека, деликатна и ободряваща напитка с приятен вкус.

Цена: 1.90лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG