fbpx

GT PREMIUM ЧАЙ МЕНТА

Информация за продукта

20 бр. биоразградими пирамидки

Успокояваща и ободряваща ментова инфузия, в биоразградими пирамидки.

Ползи:

  • Подпомагане на храносмилането и облекчаване на гаденето: Чаят от мента е известен със свойствата си, потенциално спомагащи за облекчаване на лошо храносмилане и гадене
  • Естествен енергизатор: Свежата и хладна есенция от мента може да осигури естествен енергиен тласък, което го прави идеален избор за онези моменти, когато имате нужда от ободряване.
  • Яснота на ума: Смята се, че освежаващият аромат на мента има когнитивни ползи, като насърчава умствената бдителност и яснота.
  • Противовъзпалително: Ментата е известна с потенциалните си противовъзпалителни свойства, допринасящи за цялостното благосъстояние.

Състав: Листа мента

Препоръчва се за: ежедневно освежаване, което съживява сетивата. Тази ободряваща напитка е идеална за тези, които търсят естествен източник за ежедневна хидратация. Чайът от мента осигурява освежаващо решение, поддържащо здрава храносмилателна система и предлагащо облекчение при гадене. Избистря ума след безсънна нощ, което го прави добра алтернатива на кофеина. Идва в биоразградими пирамиди, в съответствие с устойчивия начин на живот, като гарантира, че всяка глътка е с нулев отпечатък.

Вкус: Хладен, освежаващ и възхитително билков, предлагащ чисто и успокояващо изживяване на небцето. Независимо дали се приема топъл или студен, този ментов чай е освежаващ празник за вашата уста. Биоразградимите пирамиди гарантират не само страхотен вкус, но и нулев отпечатък.

Тегло: 30 г

Бр. пакетчета: 20 бр

 

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 7.15лв. per package
Възникна грешка

Подобни продукти

Мента – индивидуални пирамидки

Чай мента - пирамидки - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Свеж,вкусен и полезен билков чай.

Цена: 9.80лв. per package
Възникна грешка
Купи

Лайка – индивидуални пирамидки

Чай лайка - пирамидки - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят от лайка в биоразградими индивидуално опаковани пирамиди има успокояващ и хармоничен вкус и предлага набор от потенциални ползи за здравето, от подкрепа в контрола на диабет и менструални болки до подпомагане на спокония сън. Насладете му се като част от сутрешната си рутина, като алтернатива на кафето или просто за наслада.

Цена: 9.80лв. per package
Възникна грешка
Купи

Мащерка

Чай мащерка - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят от мащерка има превъзходен аромат, неповторим и деликатен вкус.

Цена: 1.99лв. per package
Възникна грешка
Купи

Шипка

Чай шипка - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят от шипка е лека, деликатна и ободряваща напитка с приятен вкус.

Цена: 1.90лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Каркаде

Чай каркаде - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят от цвят каркаде (хибискус) е наситеночервена напитка с освежаващ и леко кисел вкус. Предлага редица ползи за здравето, включително подкрепа за имунната система и регулиране на кръвното налягане.

Цена: 2.09лв. per package
Възникна грешка
Купи

GT PREMIUM ЧАЙ МАЩЕРКА

Чай мащерка GT - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чай Мащерка предлаган в биоразградими пакетчета чай. Всяка глътка от тази ароматна билкова инфузия предлага хармонична комбинация от земни и флорални нотки, които ободряват сетивата и успокояват душата.

Цена: 7.15лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG