fbpx

GT PREMIUM ЧАЙ МАТОЧИНА

Информация за продукта

20 бр. биоразградими пирамидки

Успокояващата прегръдка на листа от маточина в биоразградими пакетчета чай, с деликатен цитрусов аромат и предлагаща успокояваща почивка за ума и тялото.

Ползи: Чай Маточина GT предлага набор от потенциални ползи за тялото и ума:

Отпускане и облекчаване на стреса: Маточината е известна със своите успокояващи свойства – може да облекчи тревожността, напрежението и да насърчи чувството на спокойствие.

Подобряване на съня: Пиенето на чай от маточина преди лягане може да помогне за подобряване на качеството на съня, успокоявайки ума и тялото.

Подпомагане на храносмилането: маточината традиционно се използва за подпомагане на храносмилането. Може да помогне за облекчаване на лошо храносмилане, подуване на корема и цялостен храносмилателен дискомфорт.

Подобряване на настроението: съединенията на чая имат положителен ефект върху настроението. Подпомагат повдигането на настроението, намаляването на раздразнителността и подобряването на общото емоционално благополучие.

Когнитивна подкрепа: Маточината се свързва с подобрена когнитивна функция. Може да помогне за подобряване на фокуса, концентрацията и паметта.

Антиоксидантни свойства: Маточината съдържа антиоксиданти, които помагат за защитата на тялото срещу оксидативен стрес, причинен от свободните радикали.

Подкрепа на имунната система: Смята се, че чаят от маточина има имуностимулиращи свойства.

Състав: листа маточина

Препоръчва се за: Всички любители на чая. Освежаваща напитка през лятото или ароматен затоплящ чай през зимата, ментата е една от най-широко използваните и разпространени билки у нас.

Ефект: Чай Маточина GT има приятен и свеж вкусов профил. Предлага деликатен и успокояващ цитрусов аромат с фини нотки на лимон и мек билков нюанс. Вкусът често се описва като лек, леко сладък и остър, наподобяващ аромата на пресен лимон.

Тегло: 30 г

Бр. пакетчета: 20 бр

 

Нашите условия за онлайн доставка

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 7.15лв. per package
Възникна грешка

Подобни продукти

Лайка

Чай лайка - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Лайката е много популярна и универсална билка за малки и големи.

Цена: 1.99лв. per package
Възникна грешка
Купи

Мента

Чай мента "Tea Moments" - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Този чист ментов чай носи ползи като подобряване на храносмилането, освежаване на дъха, подобряване на концентрацията и облекчаване на симптомите на алергии, главоболие и дихателни проблеми, като има успокояващ ефект и леко пикантен, освежаващ и сладък вкус, което го прави подходящ за успокоеняване на духа и удоволствие на тялото.

Цена: 3.96лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Каркаде

Чай каркаде - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят от цвят каркаде (хибискус) е наситеночервена напитка с освежаващ и леко кисел вкус. Предлага редица ползи за здравето, включително подкрепа за имунната система и регулиране на кръвното налягане.

Цена: 2.09лв. per package
Възникна грешка
Купи

Лайка – индивидуални пирамидки

Чай лайка - пирамидки - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят от лайка в биоразградими индивидуално опаковани пирамиди има успокояващ и хармоничен вкус и предлага набор от потенциални ползи за здравето, от подкрепа в контрола на диабет и менструални болки до подпомагане на спокония сън. Насладете му се като част от сутрешната си рутина, като алтернатива на кафето или просто за наслада.

Цена: 9.80лв. per package
Възникна грешка
Купи

Маточина

Чай маточина - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чай със специфичен вкус и аромат, който ще ви успокои и премахне  напрежението и умората.

Цена: 1.99лв. per package
Възникна грешка
Купи

GT PREMIUM ЧАЙ ЛИПОВ ЦВЯТ

Чай липов цвят - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Деликатен и успокояващ липов чай, грижливо опакован в биоразградими пакетчета чай, обгръщащ сетивата с уханния си цветен аромат и доставящ мек, меден вкус, докосващ небцето, осигурявайки момент на отпускане и спокойствие .

Цена: 7.85лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG