fbpx

Чай Енергия Фитолек

Информация за продукта

стикер за намалениеПромоция!

20 броя филтърни пакетчета

Чай Енергия Фитолек за добър тонус!

Ползи: Чай Енергия Фитолек подобрява сърдечно-съдовата дейност, кръвообращението и снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни вещества. Спомага за нормализиране на ниското кръвно налягане. Повишава жизнения тонус и работоспособността. Упражнява силно антиоксидантно действие.

Състав: Черен чай лист, Бабини зъби стрък, Кола ядки, Розмарин лист, Гуарана плод, Сладник корен, Босилек лист, Магарешки бодил стрък

Препоръчва се за: 

Подобряване на сърдечно-съдова дейност: листата от черен чай, ядките от кола и листата от розмарин, подпомагат здравето на сърдечно-съдовата система.

Подобряване на кръвообращението: бабините зъби и коренът от женско биле, допринасят за подобряване на кръвообращението, позволявайки по-добро доставяне на кислород и хранителни вещества до тъканите и органите на тялото.

Регулиранe на кръвното налягане: белият трън, традиционно се свързва с поддържане на здравословни нива на кръвното налягане.

Повишена жизненост и работоспособност: Енергизиращите свойства на плодовете гуарана и листата на черния чай осигуряват плавно повишаване на енергията, помагайки за повишаване на работоспособността и фокуса.

Мощен антиоксидантен ефект: повечето съставки в тази смес, включително листа от розмарин и листа от босилек, притежават силни антиоксидантни свойства, които могат да помогнат в борбата с оксидативния стрес и да предпазят клетките на тялото от увреждане, причинено от свободните радикали.

Ефект: Чай Енергия Фитолек има уникален и ободряващ вкусов профил. Съчетава силата на черния чай с тревистите нотки на розмарин и босилек. Добавянето на ядки кола и плодове гуарана осигурява плавно повишаване на енергията, докато коренът от женско биле добавя нотка естествена сладост. Общият вкус е хармонична комбинация от богати, земни и леко сладки нотки, което го прави добре балансирана, стимулираща напитка.

Тегло: 30 г

Брой пакетчета: 20

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 3.75лв. per package Стара цена: 4.40лв.
Възникна грешка

Подобни продукти

Чай Глюко Фитолек

Чай глюко фитолек - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Внимателно приготвена чаена смес, предназначен да подобри дейността на панкреаса и да регулира нивата на кръвната захар. Прегърнете неговия сладък и ободряващ вкус, докато се радвате на потенциалните ползи от консумацията му.

Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Ехинацея Фитолек

Чай ехинацея фитолек - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят ЕХИНАЦЕЯ ПЛЮС ФИТОЛЕК  се препоръчва за стимулиране защитните сили на организма.

Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Фаринго Фитолек

Чай фаринго фитолек - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят ФАРИНГО ФИТОЛЕК  има противовъзпалително, болкоуспокояващо и антисептично действие.

Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Детокс ФИТОЛЕК

Чай детокс фитолек - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Възхитителна чаена смес с освежаващ и сладък вкус, ободряващ сетивата. Този чай предлага потенциални ползи за извеждане токсините от организма и подпомагане загубата на тегло.

Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Офталмо Фитолек

Чай Офталмо Фитолек

Поддържа здравето на очите със своите полезни съставки, предлагайки освежаващ и ободряващ билков вкус с нотка на сладост от листата на стевия.

Цена: 3.75лв. per package Стара цена: 4.40лв.
Възникна грешка
Купи
стикер за намаление

Чай Простата Фитолек

Чай простата фитолек - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят ПРОСТАТА ФИТОЛЕК е билков чай с натурален състав, който благоприятства функцията на простатната жлеза и на пикочните пътища.

Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG