fbpx

Чай Грация Фитолек

Информация за продукта

20 броя филтърни пакетчета

Чай Грация Фитолек подпомага добре функциониращия метаболизъм, поддържането на здравословно тегло и сърдечно-съдовата система.

Ползи: Чай Грация Фитолек представлява внимателно подбрана смес от естествени съставки с потенциални ползи за контрол на теглото и засилване на метаболизма. Тази уникална комбинация включва корен от джинджифил, подпомогащ храносмилането и засилващ метаболизма. Лимоновата кора потенциално осигурява антиоксиданти, заедно с листата от коприва, листата от зелен чай и листата от гинко билоба. Те помагат в борбата с оксидативния стрес и увеличават жизнеността. Освен това, коренът от куркума е известен със своите противовъзпалителни свойства, а кората от канела регулира нивата на кръвната захар, което може да бъде полезно за управление на теглото.

Състав: Джинджифил корен, Розмарин лист, Лимонова кора, Коприва лист, Зелен чай лист, Гинко билоба лист, Магарешки бодил стрък, Куркума корен, Канела кора

Препоръчва се за:  хора, които искат да поддържат цялостното си сърдечно-съдово и метаболитно здраве, като същевременно насърчават детоксикацията и баланса на течностите.

Ефект: Чай Грация Фитолек се отличава с хармоничен и ободряващ вкусов профил, който улавя есенцията на разнообразните му съставки. Комбинацията от корен от джинджифил и листа от зелен чай придава затопляща и леко пикантна нотка. Докато пикантната лимонова кора добавя ярка и освежаваща цитрусова нотка. Включването на листа от розмарин предлага фин билков нюанс, който подобрява цялостната сложност на аромата. В допълнение, нежната горчивина на листа от гинко билоба и кора от канела добавя дълбочина към вкусовото изживяване. Сместа е експертно балансирана, създавайки възхитителна комбинация от вкусове, кулминираща в добре завършено и удовлетворяващо изживяване при пиене на чай.

Тегло: 30 г

Брой пакетчета: 20

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка

Подобни продукти

Чай Офталмо Фитолек

Чай Офталмо Фитолек

Поддържа здравето на очите със своите полезни съставки, предлагайки освежаващ и ободряващ билков вкус с нотка на сладост от листата на стевия.

Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Кардио Фитолек

Чай кардио фитолек - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят КАРДИО ФИТОЛЕК подобрява сърдечно – съдовата дейност.

Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Гастро Фитолек

Чай гастро фитолек - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят ГАСТРО ФИТОЛЕК намалява оплакванията от болки и чувство за тежест и дискомфорт в корема.

Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Глюко Фитолек

Чай глюко фитолек - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Внимателно приготвена чаена смес, предназначен да подобри дейността на панкреаса и да регулира нивата на кръвната захар. Прегърнете неговия сладък и ободряващ вкус, докато се радвате на потенциалните ползи от консумацията му.

Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай ФемоМакс Фитолек

Чай ФемоМакс Фитолек подпомага нормалното функциониране на женската полова система.

Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Слабителен Фитолек

Чай слабителен фитолек - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чай СЛАБИТЕЛЕН ФИТОЛЕК  стимулира чревната перисталтика.

Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG