fbpx

Чай Грация Фитолек

Информация за продукта

20 броя филтърни пакетчета

Чай Грация Фитолек подпомага добре функциониращия метаболизъм, поддържането на здравословно тегло и сърдечно-съдовата система.

Ползи: Чай Грация Фитолек представлява внимателно подбрана смес от естествени съставки с потенциални ползи за контрол на теглото и засилване на метаболизма. Тази уникална комбинация включва корен от джинджифил, подпомогащ храносмилането и засилващ метаболизма. Лимоновата кора потенциално осигурява антиоксиданти, заедно с листата от коприва, листата от зелен чай и листата от гинко билоба. Те помагат в борбата с оксидативния стрес и увеличават жизнеността. Освен това, коренът от куркума е известен със своите противовъзпалителни свойства, а кората от канела регулира нивата на кръвната захар, което може да бъде полезно за управление на теглото.

Състав: Джинджифил корен, Розмарин лист, Лимонова кора, Коприва лист, Зелен чай лист, Гинко билоба лист, Магарешки бодил стрък, Куркума корен, Канела кора

Препоръчва се за:  хора, които искат да поддържат цялостното си сърдечно-съдово и метаболитно здраве, като същевременно насърчават детоксикацията и баланса на течностите.

Ефект: Чай Грация Фитолек се отличава с хармоничен и ободряващ вкусов профил, който улавя есенцията на разнообразните му съставки. Комбинацията от корен от джинджифил и листа от зелен чай придава затопляща и леко пикантна нотка. Докато пикантната лимонова кора добавя ярка и освежаваща цитрусова нотка. Включването на листа от розмарин предлага фин билков нюанс, който подобрява цялостната сложност на аромата. В допълнение, нежната горчивина на листа от гинко билоба и кора от канела добавя дълбочина към вкусовото изживяване. Сместа е експертно балансирана, създавайки възхитителна комбинация от вкусове, кулминираща в добре завършено и удовлетворяващо изживяване при пиене на чай.

Тегло: 30 г

Брой пакетчета: 20

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка

Подобни продукти

Чаен Комплект Чакра Фитолек – 7 чая

Чай чакра фитолек - комплект 7 бр. - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Седем Чакри - Седем Чая!

Цена: 47.90лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Простата Фитолек

Чай простата фитолек - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят ПРОСТАТА ФИТОЛЕК е билков чай с натурален състав, който благоприятства функцията на простатната жлеза и на пикочните пътища.

Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Ехинацея Фитолек

Чай ехинацея фитолек - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят ЕХИНАЦЕЯ ПЛЮС ФИТОЛЕК  се препоръчва за стимулиране защитните сили на организма.

Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Елеганс ФИТОЛЕК

Чай елеганс фитолек - магазин за чай онлайн - Българска Чаена компания

Чаят ЕЛЕГАНС ФИТОЛЕК нормализира обмяната на веществата.

Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Детокс ФИТОЛЕК

Чай детокс фитолек - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Възхитителна чаена смес с освежаващ и сладък вкус, ободряващ сетивата. Този чай предлага потенциални ползи за извеждане токсините от организма и подпомагане загубата на тегло.

Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Имуно Фитолек

Чай имуно фитолек - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят ИМУНО ФИТОЛЕК увеличава имунната и антиоксидантната защита на организма.

Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG