fbpx

Студен Чай ПРАСКОВА – 1 литър концентрат за 50 бр. готова напитка

Информация за продукта

Опаковка

Черен чай и праскова е класическа комбинация, винаги на мода. Базата от черен чай осигурява силен и плътен вкус, който е омекотен от сладкия и сочен вкус на зрели праскови. Резултатът е сладка и плодова напитка с гладък завършек, идеална за горещ летен ден или при нужда от освежаване по всяко друго време на годината.

Ползи: Черният чай съдържа антиоксиданти, които могат да намалят риска от хронични заболявания и да подобрят фокуса, докато прасковите поддържат доброто храносмилане, имунната система и добрият вид на кожата. Конкретните ползи зависят от консумираните количества и цялостната диета и начин на живот.

Състав: Захар, воден екстрат от черен чай 40%, сок от праскова, естествен ароматизант праскова, лимонена киселина, стабилизатор – калиев сорбат, карамел.

Начин на приготвяне:

Студен Чай  Праскова е концентрат е за 50 броя готова напитка.
Разклатете бутилката преди употреба.
20ml  концентрат от студения чай се разреждат с 200ml вода.
Разбъркайте добре и по желание добавете лед.

Ефект:Черният чай осигурява силен, плътен вкус със земни нюанси, докато прасковата добавя сладък и плодов вкус. Като цяло черният чай с праскова е здравословен и удовлетворяващ избор за тези, които търсят естествен енергиен тласък и освежаващ вкус.

Тегло: 1 литър

 

Нашите условия за онлайн доставка

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 31.00лв. per package
Възникна грешка

Подобни продукти

Студен Чай Ягода и Маракуя – 1 литър концентрат за 50 бр. готова напитка

Студен чай ягода и маракуя - концентрат - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Ако търсите тропическа плодова напитка, която е идеална за лятото, това е студеният чай за вас. Базата от черен чай осигурява богат и плътен вкус, балансиран от сладостта на маракуя и свежестта на зрели ягоди. Резултатът е освежаваща плодова напитка, която е идеална за отпиване край басейна, на плажа или при нужда от освежаване на всяко друго място и по всяко друго време на годината.

Цена: 31.00лв. per package
Възникна грешка
Купи

Студен Чай ДЖИНДЖЪР И ЛАЙМ – 1 литър концентрат за 50 бр. готова напитка

Студен чай джинджър и лайм - концентрат - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Комбинация от зелен чай, пресен джинджифил и остър лайм. Основата от зелен чай осигурява фин земен вкус, който се допълва от остротата на джинджифила и киселинността на лайма. Резултатът е освежаваща и цитрусова напитка с нотка на пикантност, идеална за топло време.

Цена: 31.00лв. per package
Възникна грешка
Купи

Комплект от 4 студени чая

Комплект от 4 студени чая

Потопете се в един освежаващ свят на вкусове с нашия комплект от студени чайове. От сладката привлекателност на прасковата до пикантния щрих на джинджифилов лайм, носи вкус за всяко настроение.

Цена: 124.00лв. per package
Възникна грешка
Купи

Студен Чай ЦВЯТ БЪЗ И ЛИМОН – 1 литър концентрат за 50 бр. готова напитка

Студен чай цвят бъз и лимон - концентрат - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Основата от зелен чай осигурява деликатен и леко сладък вкус, който е подсилен от цитрусовия остър вкус на пресен лимон и фината сладост на бъз. Резултатът е цитрусова и леко сладникава напитка, която е идеална за утоляване на жаждата и укрепване на имунната система.

Цена: 31.00лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG