fbpx

Студен Чай ДЖИНДЖЪР И ЛАЙМ – 1 литър концентрат за 50 бр. готова напитка

Информация за продукта

стикер за намалениеПромоция!

Опаковка

Комбинация от зелен чай, пресен джинджифил и остър лайм. Основата от зелен чай осигурява фин земен вкус, който се допълва от остротата на джинджифила и киселинността на лайма. Резултатът е освежаваща и цитрусова напитка с нотка на пикантност, идеална за топло време.

Ползи: Зеленият чай е пълен с антиоксиданти. Подпомага загуба на мазнини, намаляването на шанса за развитие на сърдечни заболявания и да подпомага превенцията срещу рак. Зеленият чай е известен като една от най-здравословните напитки на Земята, с множество ползи за здравето. Лаймът е източник на витамин С, който е важен за имунната функция и здравето на кожата, a джинджифилът има противовъзпалителни свойства, подпомага храносмилането и редуцира гаденето.

Състав: захар, воден екстрат от зелен чай 40%, сок от лайм, естествен ароматизант лайм, екстрат от джинджър, лимонена киселина, стабилизатор – калиев сорбат.

Начин на приготвяне:

Студен Чай  Джинджър и Лайм е концентрат е за 50 броя готова напитка.
Разклатете бутилката преди употреба.
20ml  концентрат от студения чай се разреждат с 200ml вода.
Разбъркайте добре и по желание добавете лед.

Ефект: Зеленият чай с бъз и лимон има уникален вкусов профил. Зеленият чай осигурява леко горчив, землист вкус, докато бъзът добавя сладък, тръпчив вкус. Лимонът придава освежаващ, цитрусов вкус и аромат. Заедно, трите съставки създават сложна и ароматна смес, която е едновременно освежаваща и успокояваща.

Тегло: 1 литър

Срок на годност: 10 Юни 2023

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 18.60лв. per package Стара цена: 31.00лв.

Изчерпан

Подобни продукти

Студен Чай Ягода и Маракуя – 1 литър концентрат за 50 бр. готова напитка

Студен чай ягода и маракуя - концентрат - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Ако търсите тропическа плодова напитка, която е идеална за лятото, това е студеният чай за вас. Базата от черен чай осигурява богат и плътен вкус, балансиран от сладостта на маракуя и свежестта на зрели ягоди. Резултатът е освежаваща плодова напитка, която е идеална за отпиване край басейна, на плажа или при нужда от освежаване на всяко друго място и по всяко друго време на годината.

Цена: 18.60лв. per package Стара цена: 31.00лв.
Възникна грешка
Купи
стикер за намаление

Студен Чай ЦВЯТ БЪЗ И ЛИМОН – 1 литър концентрат за 50 бр. готова напитка

Студен чай цвят бъз и лимон - концентрат - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Основата от зелен чай осигурява деликатен и леко сладък вкус, който е подсилен от цитрусовия остър вкус на пресен лимон и фината сладост на бъз. Резултатът е цитрусова и леко сладникава напитка, която е идеална за утоляване на жаждата и укрепване на имунната система.

Цена: 18.60лв. per package Стара цена: 31.00лв.
Възникна грешка
Купи
стикер за намаление

Студен Чай ПРАСКОВА – 1 литър концентрат за 50 бр. готова напитка

Студен чай праскова - концентрат - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Черен чай и праскова е класическа комбинация, винаги на мода. Базата от черен чай осигурява силен и плътен вкус, който е омекотен от сладкия и сочен вкус на зрели праскови. Резултатът е сладка и плодова напитка с гладък завършек, идеална за горещ летен ден или при нужда от освежаване по всяко друго време на годината.

Цена: 18.60лв. per package Стара цена: 31.00лв.
Още стикер за намаление
bg_BG