fbpx

Чай Лакто Фитолек

Информация за продукта

20 бр. филтърни пакетчета

Чаят ЛАКТО ФИТОЛЕК е внимателно изработена смес, предназначена да поддържа лактацията при кърмещи жени. С хармонична комбинация от билкови и ароматни нотки, този чай има успокояващ и приятен вкус.

Ползи: Чай Лакто Фитолек е внимателно приготвена билкова смес, предлагаща няколко потенциални ползи в подкрепа на кърмещите жени по пътя към кърменето:
Повишено лактация: Смята се, че комбинацията от съставки, като плодове от сминдух, плодове от анасон и листа от коприва, има галактогични свойства, които могат да помогнат за стимулиране и увеличаване на производството на мляко при кърмещи жени.Богат на хранителни вещества: Наличието на листа от градинска мента, лимонена трева и корени от медицинска роза в сместа осигурява основни витамини и минерали, насърчавайки цялостното здраве и благосъстояние, както на кърмещата майка, така и на кърменото бебе.Подпомагане на храносмилането: Плодовете резене, плодове от кориандър и листа от градинска мента поддържат здравословно храносмилане и облекчават храносмилателния дискомфорт.

Релаксация и намаляване на стреса: листата от коприва и листата от градинска мента са известни със своите успокояващи свойства. Подпомагат намаляването на стреса и релаксацията на кърмещите майки, като по този начин влияят положително върху производството на мляко.

Хидратация: Поддържането на подходяща хидратация е от съществено значение за кърмещите майки, за да поддържат производството на мляко. Чаят Лакто Фитолек може да служи като вкусна и хидратираща напитка за целта.

Важно е да се отбележи, че индивидуалните реакции към билковите чайове могат да варират. Препоръчително е, кърмещите жени да се консултират със здравен специалист или консултант при кърмене, при проблеми с кърменето.

Състав: Плод Резене, Плод Анасон, Плод Кориандър, Плод Гръцки сминдух, Листа Градинска Мента, Листа Коприва, Корени Медицинска ружа, Лимонова трева.

Препоръчва се за: за допълнително стимулиране на млечната секреция при кърмачки, успокояване на стомашен дискомфорт, намаляване на стреса, поддържане на хидратацията.

Ефект: Вкусът на Чай Лакто Фитолек е възхитителна комбинация от билкови и ароматни нотки. Подбраните билки в смета предлагат мек и успокояващ вкус, докато ароматните съставки придават освежаващо и ободряващо качество на чая. Нежната сладост на определени плодове допълва билковия профил, осигурявайки приятно и добре завършено вкусово изживяване.

Тегло: 30 г

Брой пакетчета: 20

 

Нашите условия за онлайн доставка

 

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка

Подобни продукти

Чай Имуно Фитолек

Чай имуно фитолек - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят ИМУНО ФИТОЛЕК увеличава имунната и антиоксидантната защита на организма.

Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Бронхо Фитолек

Чай бронхо фитолек - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят БРОНХО ФИТОЛЕК подкрепя организма при проблеми с горните дихателни пътища, настинки и други неразположения.

Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Глюко Фитолек

Чай глюко фитолек - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Внимателно приготвена чаена смес, предназначен да подобри дейността на панкреаса и да регулира нивата на кръвната захар. Прегърнете неговия сладък и ободряващ вкус, докато се радвате на потенциалните ползи от консумацията му.

Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Слабителен Фитолек

Чай слабителен фитолек - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чай СЛАБИТЕЛЕН ФИТОЛЕК  стимулира чревната перисталтика.

Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Ехинацея Фитолек

Чай ехинацея фитолек - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят ЕХИНАЦЕЯ ПЛЮС ФИТОЛЕК  се препоръчва за стимулиране защитните сили на организма.

Цена: 4.40лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чаен комплект “Здраве Фитолек”

Чай "Здраве Фитолек" - 3 вида - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Изключително полезна комбинация от три вида чай за цялостна подкрепа на здравето през всеки сезон.

Цена: 12.75лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG