fbpx

Котешки нокът

Информация за продукта

Насипни Билки и билкови смеси

Котешки нокът – една билка, много ползи.

Ползи: Чай Котешки Нокът предлага набор от потенциални ползи, които могат да допринесат за цялостното благосъстояние. Смята се, че има противовъзпалителни свойства, които намаляват възпалениято в тялото и поддържат здравето на ставите. Смята се също, че чаят поддържа имунната система, като насърчава здрав имунен отговор. Най-разпространеното свойство на чаят от кора на котешки нокът е антиоксидантното му действие. То подпомага защитата на клетките от увреждане, причинено от свободните радикали.

Състав: кора котешки нокът

Препоръчва се за: потенциалните ползи на Чай Котешки Нокът го правят популярен избор за тези, които търсят естествено средство за поддържане здравето. Въпреки това е важно да се отбележи, че котешкият нокът може да взаимодейства с определени лекарства. Препоръчва се да се консултирате със здравен специалист, ако приемате медикаменти, имате хронични заболявания, бременна сте или кърмите.

Ефект: Чаят от котешки нокът притежава уникален и отличителен вкусов профил, който може да бъде описан като землист, дървесен и леко горчив. Земните нотки напомнят за горския под, докато дървесните нюанси придават дълбочина и сложност на аромата. Горчивината, макар и едва доловима, осигурява приятен контраст и се задържа на небцето. Като цяло чаят от кората на котешки нокът осигурява силен и задоволителен вкус, който е много подходящ за тези, които ценят естествено горчивите билковите чайове.

Тегло: 50 г

Бр. пакетчета: Насипен чай

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД

Подобни продукти

Градински чай

Салвия - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Градинският чай (Salvia) е ароматна билка, която не само доставя удоволствие на сетивата, но също така предлага потенциални ползи за здравето, включително имунна подкрепа, облекчаване на храносмилането, подобряване на фокуса и поддържане на либидото.

Цена: 3.80лв. per package
Възникна грешка
Купи

Билкова смес “Искам бебе”

Онлайн поръчка на чай - Българска Чаена Компания

Препоръчва се като средство за подпомагане на забременяването.

Цена: 8.35лв. per package
Възникна грешка
Купи

Билкова смес за отслабване

Онлайн поръчка на чай - Българска Чаена Компания

Препоръчва се за намаляване на телесното тегло при затлъстяване.

Цена: 8.35лв. per package
Възникна грешка
Купи

Билкова Смес за Укрепване на Имунната система

Онлайн поръчка на чай - Българска Чаена Компания

Препоръчва се при понижен имунитет на организма. Повишава защитните сили на организма към вирусни и бактериални инфекции.

Цена: 8.35лв. per package
Възникна грешка
Купи

Сена Майчин лист

Сена майчин лист - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чаят СЕНА – Майчин Лист има лаксативно и очистително действие.

Цена: 3.70лв. per package
Възникна грешка
Купи

Thyme Bulk Насипен чай Мащерка

Dried Thyme Head

Успокояващ и ароматен чай от мащерка, възхитителна билкова инфузия, която предлага освежаващ вкус със землисти нотки и фина сладост. Произведен от висококачествени листа от мащерка, този чай е идеален избор за всички любители на чая.

Цена: 4.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG