fbpx

Комплект от 4 студени чая

Информация за продукта

Опаковка

Потопете се в един освежаващ свят на вкусове с нашия комплект от студени чайове. От сладката привлекателност на прасковата до пикантния щрих на джинджифилов лайм, носи вкус за всяко настроение.

Комплект от 4 студени чая Съдържа: Студен Чай Праскова, Студен Чай Джинджър и Лайм, Студен Чай Цвят Бъз и Лимон, Студен Чай Ягода и Маракуя

Препоръчва се за:

  • Всички любители на чая
  • Парти домакини – Впечатлете гостите си с набор от свежи напитки за слънчевите следобеди.
  • Търсачи на подаръци – Изненадайте любимите си хора при специални поводи с подарък, който е различен и вкусен.
  • Любителите на плодови вкусове и безалкохолни напитки: Насладете се на естествени, плодови нотки, които обещават възхитителна глътка всеки път, без алкохол.

Независимо дали си почивате след дълъг ден или сте домакин на лятно събиране, този комплект от 4 студени чая обещава ароматно изживяване с всяко наливане.

Тегло: 3.52 кг

Брой бутилки: четири

Студен Чай Праскова

Ползи: Черният чай съдържа антиоксиданти, които могат да намалят риска от хронични заболявания и да подобрят фокуса, докато прасковите поддържат доброто храносмилане, имунната система и добрият вид на кожата. Конкретните ползи зависят от консумираните количества и цялостната диета и начин на живот.

Състав: Захар, воден екстрат от черен чай 40%, сок от праскова, естествен ароматизант праскова, лимонена киселина, стабилизатор – калиев сорбат, карамел.

Начин на приготвяне:

Студен Чай  Праскова е концентрат е за 50 броя готова напитка.
Разклатете бутилката преди употреба.
20ml  концентрат от студения чай се разреждат с 200ml вода.
Разбъркайте добре и по желание добавете лед.

Ефект:Черният чай осигурява силен, плътен вкус със земни нюанси, докато прасковата добавя сладък и плодов вкус. Като цяло черният чай с праскова е здравословен и удовлетворяващ избор за тези, които търсят естествен енергиен тласък и освежаващ вкус.

Тегло: 1 литър

 

Студен Чай Джинджър и Лайм

Ползи: Зеленият чай е пълен с антиоксиданти. Подпомага загуба на мазнини, намаляването на шанса за развитие на сърдечни заболявания и да подпомага превенцията срещу рак. Зеленият чай е известен като една от най-здравословните напитки на Земята, с множество ползи за здравето. Лаймът е източник на витамин С, който е важен за имунната функция и здравето на кожата, a джинджифилът има противовъзпалителни свойства, подпомага храносмилането и редуцира гаденето.

Състав: захар, воден екстрат от зелен чай 40%, сок от лайм, естествен ароматизант лайм, екстрат от джинджър, лимонена киселина, стабилизатор – калиев сорбат.

Начин на приготвяне:

Студен Чай  Джинджър и Лайм е концентрат е за 50 броя готова напитка.
Разклатете бутилката преди употреба.
20ml  концентрат от студения чай се разреждат с 200ml вода.
Разбъркайте добре и по желание добавете лед.

Ефект: Зеленият чай с бъз и лимон има уникален вкусов профил. Зеленият чай осигурява леко горчив, землист вкус, докато бъзът добавя сладък, тръпчив вкус. Лимонът придава освежаващ, цитрусов вкус и аромат. Заедно, трите съставки създават сложна и ароматна смес, която е едновременно освежаваща и успокояваща.

Тегло: 1 литър

 

Студен Чай Цвят Бъз и Лимон

Ползи: Зеленият чай е пълен с антиоксиданти. Подпомага загуба на мазнини, намаляването на шанса за развитие на сърдечни заболявания и да подпомага превенцията срещу рак. Зеленият чай е известен като една от най-здравословните напитки на Земята, с множество ползи за здравето. Цветът от бъз подпомага имунната система и да намалява възпаленията, а лимонът е с високо съдържание на витамин С. Конкретните ползи зависят от консумираните количества и цялостната диета и начин на живот.

Състав: Захар, воден екстрат от зелен чай 35%, воден екстрат от бъз  цвят, сок от лимон, естествен ароматизант лимон,  лимонена киселина, стабилизатор – калиев   сорбат.

Начин на приготвяне:

Студен Чай  Цвят Бъз и Лимон е концентрат е за 50 броя готова напитка.
Разклатете бутилката преди употреба.
20ml  концентрат от студения чай се разреждат с 200ml вода.
Разбъркайте добре и по желание добавете лед.

Ефект: Зеленият чай има леко горчив, сладък и землист вкус със свеж аромат. Лаймът добавя тръпчивост, докато джинджифилът осигурява пикантен, сладък и леко землист вкус. Заедно те създават освежаващ и добре балансиран вкус.

Тегло: 1 литър

 

Студен Чай Ягода и Маракуя

Ползи: Студен чай ягода и маракуя – концентрат, съдържа черен чай богат на антиоксиданти, които могат да намалят риска от хронични заболявания и да подобрят фокуса, маракуята подпомага имунната функция и да намалява възпаленията, а ягодата поддържат здравето на сърцето и здравословното храносмилане, тъй като са богат източник на Витамин C.

Състав: Захар, воден екстрат от черен чай 40%, сок от ягода, сок от маракуя, естествен ароматизант ягода, естествен ароматизант  маракуя, лимонена киселина, стабилизатор – калиев сорбат, карамел.

Начин на приготвяне:

Студен Чай Ягода и Маракуя е концентрат е за 50 броя готова напитка.
Разклатете бутилката преди употреба.
20ml  концентрат от студения чай се разреждат с 200ml вода.
Разбъркайте добре и по желание добавете лед.

Ефект: Черният чай има силен, плътен вкус със земни нюанси, докато маракуята добавя тропически и леко тръпчив вкус. Ягодите обогатяват тази комбинация, със сладкия си и плодов вкус, който балансира останалите съставки. Заедно, трите съставки създават вкусен и освежаващ вкус, който е едновременно плодов и земен.

Тегло: 1 литър

Нашите условия за онлайн доставка

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 124.00лв. per package
Възникна грешка

Подобни продукти

Студен Чай ДЖИНДЖЪР И ЛАЙМ – 1 литър концентрат за 50 бр. готова напитка

Студен чай джинджър и лайм - концентрат - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Комбинация от зелен чай, пресен джинджифил и остър лайм. Основата от зелен чай осигурява фин земен вкус, който се допълва от остротата на джинджифила и киселинността на лайма. Резултатът е освежаваща и цитрусова напитка с нотка на пикантност, идеална за топло време.

Цена: 31.00лв. per package
Възникна грешка
Купи

Студен Чай ПРАСКОВА – 1 литър концентрат за 50 бр. готова напитка

Студен чай праскова - концентрат - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Черен чай и праскова е класическа комбинация, винаги на мода. Базата от черен чай осигурява силен и плътен вкус, който е омекотен от сладкия и сочен вкус на зрели праскови. Резултатът е сладка и плодова напитка с гладък завършек, идеална за горещ летен ден или при нужда от освежаване по всяко друго време на годината.

Цена: 31.00лв. per package
Възникна грешка
Купи

Студен Чай Ягода и Маракуя – 1 литър концентрат за 50 бр. готова напитка

Студен чай ягода и маракуя - концентрат - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Ако търсите тропическа плодова напитка, която е идеална за лятото, това е студеният чай за вас. Базата от черен чай осигурява богат и плътен вкус, балансиран от сладостта на маракуя и свежестта на зрели ягоди. Резултатът е освежаваща плодова напитка, която е идеална за отпиване край басейна, на плажа или при нужда от освежаване на всяко друго място и по всяко друго време на годината.

Цена: 31.00лв. per package
Възникна грешка
Купи

Студен Чай ЦВЯТ БЪЗ И ЛИМОН – 1 литър концентрат за 50 бр. готова напитка

Студен чай цвят бъз и лимон - концентрат - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Основата от зелен чай осигурява деликатен и леко сладък вкус, който е подсилен от цитрусовия остър вкус на пресен лимон и фината сладост на бъз. Резултатът е цитрусова и леко сладникава напитка, която е идеална за утоляване на жаждата и укрепване на имунната система.

Цена: 31.00лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG