fbpx

Детокс Фитолек – капсули

Информация за продукта

Опаковка

Хранителна добавка подходяща при храносмилателни нарушения – запек, повишено образуване на газове в червата, натрупане на токсини в организма, понижен жизнен тонус и имунитет, възпалителни и автоимунни заболявания.

Детокс Фитолек капсули

СЪСТАВ НА 1 КАПСУЛА:

Зелен чай -80 мл,грациния камбоджа -50 мг бял трън -50 ,-корен от репей – 50 мг ; листа от трицветна теменуга -50 мг,куркума -50 мг,витамин С -150 мг,витамин Е 30мг, селен -30 мг.

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ НА Детокс Фитолек капсули :

Зелен чай – предотвратява задръжката на течности в организма, ускорява обмяната на веществата и чревния пасаж и подобрява храносмилането, редуцира съдържанието на холестерол в кръвта, упражнява мощно антиоксидантно действие, забавя атеросклеротичните процеси,благоприятства сърдечно-съдовата дейност, повишава тонуса и работоспособноста.

Грациния камбоджа – спомага за намаляване на апетита и на желанието за сладко особено в стресови ситуации, блокира превръщането на излишните въглехидрати в подкожни мазнини, намалява съдържанието на масти в кръвта,допълва всички диети за детоксикация на организама и за редуциране на теглото,подобрява настроението стимулира производството на серотонин.

Бял трън,репей и трицветна теменуга – предпазва чернодробните клетки от увреждащи агенти и токсини медикаменти алкохол хепатит и др.подобрява жлъчно – чернодробната и бъбречната функция, стимулира храносмилането и детоксикацията на организъма,редуцира съдържанието на холестерол в кръвта,допълва всички диети за детоксикация на организма, и за редуциране на теглото и за подобряване  състоянието на кожата,имат силен противовъзпалителен и антиоксидантен ефект.

Куркума – подобрява жлъчно – чернодробната функция и храносмилането, ускорява обмяната на веществата и чревния пасаж, упражнява изразено противовъзпалително и антиоксидантно действие,съдейства за ускорено разграждане на излишните мазнини в тялото и за поддържане на оптимално ниво на холестерола в кръвната захар,благоприятства сърдечно – съдовата дейност и мозъчна функция.

Витамин С витамин Е и селен  – упражняват мощна антиоксидантна и имуностимулираща активност,увеличават еластичността на стените на кръвоностните съдове и намаляват тяхната пропускливост,с което контролират образуването на отоци,регулират съсирваемостта на кръвта и съдействат за понижаване на нивата в кръвта на т.нар.лош холестерол,повлияват благоприятно на съдовите промени при инфекции и алергии.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

сърдечно – съдови заболявания,храносмилателни нарушения – запек,повишено образуване на газове в червата,заболявания на бъбреци и пикочния мехур възпаления, склонност към образуване на песъчинки и камъни,намалено отделяне на урина и задръжка на течности в организъма,подагра ставни заболявания жлъчно-чернодробни заболявания,кожни проблеми,понижен жизнен тонус и имунитет,възпалителни и автоимунни заболявания.

ДОЗИРОВКА:

1-3 капсули дневно или според препоръката на медицинския специалист

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 29.50лв. per package
Възникна грешка

Подобни продукти

Антиалергия Фитолек – Капсули

Антиалергия фитолек - капсули - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Хранителна добавка за стимулиране на противоалергичната и имунната защита на организма, както и за повишаване на устойчивостта на стрес.

Цена: 29.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

Вено – Артериален Фитолек – капсули

Вено - артериален фитолек - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Хранителна добавка подходяща за приемане при мозъчно-съдова болест, включително инсулт; исхемична болест на сърцето, и нарушения на сърдечния ритъм; нестабилно артериално налягане; разширени вени и хемороиди и отоци и тежест в краката.

Цена: 29.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

ИМУНО ФИТОЛЕК – КАПСУЛИ

Имуно фитолек капсули - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Хранителна добавка за стимулиране на имунната и на антиоксидантната защита; за повишаване на жизнения тонус и на устойчивостта на организма към неблагоприятни за него фактори.

Цена: 29.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

Антистрес Фитолек – капсули

Антистрес фитолек - капсули - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Хранителна добавка за подобряване на настроението, повлиява благоприятно състояния на стрес и депресия; за подобряване на съня.

Цена: 29.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG