fbpx

Вено – Артериален Фитолек – капсули

Информация за продукта

Опаковка

Хранителна добавка подходяща за приемане при мозъчно-съдова болест, включително инсулт; исхемична болест на сърцето, и нарушения на сърдечния ритъм; нестабилно артериално налягане; разширени вени и хемороиди и отоци и тежест в краката.

Вено – Артериален Фитолек

СЪСТАВ НА  1 растителна КАПСУЛА:

екстракт от гинко билоба – 75 мг., екстракт от гроздови семки – 50 мг., биофлавоноиди – 20 мг., витамин С – 180 мг., витамин Е – 30 мг., витамин В 6 – 2 мг., магнезий – 100 мг., селен – 50 мкг.

ДЕЙСТВИЕ на Вено – Артериален Фитолек:                                                 

– Гинко билоба. Екстрактът от листата на растението разширява кръвоносните съдове и повишава нивото на кислорода в мозъка и в останалите органи на тялото. Той предотвратява превръщането на холестерола в плаки, предизвикващи втвърдяване на артериите и ускоряване на атеросклеротичните процеси. Приеман по – дълго, екстрактът от растението нормализира нестабилното кръвно налягане и възстановява намаляващите с остаряването функции като зрение, слух и др.

– Екстракт от гроздови семена. Той предпазва от разрушение витамините С и Е, които по принцип имат много кратък живот в човешкото тяло. Антиоксидантният ефект на екстракта от семките на гроздето е 20 пъти по – силен от този на витамин С и 50 пъти по – силен от този на витамин Е. Увеличавайки еластичността на съдовите стени, екстрактът от гроздови семки подобрява проходимостта на кръвоносните съдове. Освен това той предпазва от образуване на плаки и тромби в артериите.

– Биофлавоноиди. Основната функция на биофлавоноидите е да увеличават здравината и еластичността на кръвоносните съдове и да предотвратяват формирането на атеросклеротични плаки в кръвоносните съдове. Заключение на група учени от френския институт INSERM: „Флавоноидите са най-качествените активни съставки по отношение на венозната недостатъчност, защото действат на почти всеки фактор, виновен за нейното настъпване.”

– Витамин С, вит.Е и селен. Те увеличават еластичността на стените на кръвоносните съдове и намаляват тяхната пропускливост, с което контролират образуването на отоци. Едновременно с това те регулират съсирваемостта на кръвта, намаляват опасността от образуване на вътресъдови съсиреци и съдействат за понижаване на нивата в кръвта на т.нар. „лош” холестерол. Благодарение на мощното им антиоксидантно действие, вит. С, вит. Е и селен повлияват благоприятно съдовите промени при инфекции и алергии.

– Магнезий и вит. В6. Те са абсолютно необходими за доброто функциониране на сърцето и на кръвоносните съдове, за намаляване на кръвната съсирваемост и за забавяне на атеросклеротичните процеси, както и за поддържане на нивото на кръвната захар в нормални стойности.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗИРОВКА:

1-2 капсули дневно или според препоръката на медицинския специалист.

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 29.50лв. per package
Възникна грешка

Подобни продукти

Антиалергия Фитолек – Капсули

Антиалергия фитолек - капсули - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Хранителна добавка за стимулиране на противоалергичната и имунната защита на организма, както и за повишаване на устойчивостта на стрес.

Цена: 29.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

Детокс Фитолек – капсули

Детокс фитолек капсули - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Хранителна добавка подходяща при храносмилателни нарушения - запек, повишено образуване на газове в червата, натрупане на токсини в организма, понижен жизнен тонус и имунитет, възпалителни и автоимунни заболявания.

Цена: 29.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

Антистрес Фитолек – капсули

Антистрес фитолек - капсули - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Хранителна добавка за подобряване на настроението, повлиява благоприятно състояния на стрес и депресия; за подобряване на съня.

Цена: 29.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

ИМУНО ФИТОЛЕК – КАПСУЛИ

Имуно фитолек капсули - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Хранителна добавка за стимулиране на имунната и на антиоксидантната защита; за повишаване на жизнения тонус и на устойчивостта на организма към неблагоприятни за него фактори.

Цена: 29.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG