fbpx

Био чай Мента

Информация за продукта

20 бр. биоразградими пирамидки

Освежаващия и ободряващ Био чай Мента. Произведен от устойчиви източници с най-висок клас мента, той осигурява невероятно сетивно изживяване с всяка глътка.

Ползи: Био чай Мента предлага възхитителна и освежаваща билкова инфузия с множество потенциални ползи за здравето. Тази ободряваща напитка, успокоява храносмилателния дискомфорт, облекчава напрежението и стреса и подпомага здравето на дихателните пътища. Ментолът в ментата осигурява естествено отбъбване на лигавицата на носа, и облекчават симптомите, които се свързват със запушения нос, изчиства носните проходи и намалява конгестията на синусите. Богат на антиоксиданти, този чай помага в борбата със свободните радикали и насърчава общото благосъстояние. Освен това био чай мента подобрява фокуса, освежава дъха и може да облекчи менструалния дикомфорт. Със своите успокояващи и ободряващи качества, този чай е идеалният избор да се насладите на горещ или студен, осигурявайки съживяващо и успокояващо изживяване при пиене на чай.

Състав: листа от био мента

Препоръчва се за: хора, които търсят естествени средства за отпускане и ободряване. Особено подходяща за тези, които искат да подобрят храносмилането, да намалят дискомфорта след хранене или просто да се насладят на чаша първокласен чай

Ефект: Био чай Мента радва сетивата със своя ободряващ и охлаждащ аромат. Свежият вкус на листата от мента осигурява съживяващо усещане, докато фината му сладост добавя приятно докосване към всяка глътка. Подходящ за консумация, както топъл, така и студен, за да ви накара да се почувствате живи.

Тегло: 30 г

Брой пакетчета: 20

Нашите условия за онлайн доставка

 

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 7.50лв. per package
Възникна грешка

Подобни продукти

Био Чай Лайка

Био чай лайка - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Насладете се на спокойния дух на нашия Био Чай Лайка, изработен с най-висок клас органични цветове лайка. Насладете се на деликатния флорален аромат и меден вкус с всяка глътка, създавайки специален отпускащ момент за духа и тялото си. Внимателно подбрана с мисъл за природата, тази органична смес е успокояващ избор както за офиса, така и за дома, осигурявайки естествен лек за различни здравословни проблеми и приятно допълнение към ежедневието ви.

Цена: 7.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

Био Чай Шипка

Био чай шипка - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Изтънчен вкус и потенциалните ползи за здравето носи нашия био чай от шипка. Тази възхитителна смес от шипкови плодове предлага освежаващ и пикантен вкус, като същевременно осигурява богат източник на антиоксиданти и витамини за поддържане на цялостното здравословно състояние.

Цена: 7.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

Био чай Липов цвят

Био чай липов цвят - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Био чай Липа идва със своите успокояващи качества, предлага нежен и флорален вкус, облекчава стреса и подкрепа функционирането на дихателните пътища.

Цена: 7.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

Био чай Маточина

Био чай маточина - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Био чай Маточина съчетава успокояващите и ароматни качества на маточината с удобството на биоразградимите пакетчета чай. Отпуснете се и се насладете на освежаващия и успокояващ аромат на маточина.

Цена: 7.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Био Букет

Чай био букет - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чай Био Букет, хармонична комбинация от най-висок клас органични билки. Естествената симфония от вкусове и аромати, всички внимателно създадени с мисъл за вашето здраве. Индивидуално опакован в биоразградими пакетчета чай, този чай е екологичен избор както за офиса, така и за дома, като гарантира, че всяка чаша отразява нашия ангажимент към природата.

Цена: 7.90лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG