fbpx

Био чай Маточина

Информация за продукта

20 бр. биоразградими пирамидки

Био чай Маточина съчетава успокояващите и ароматни качества на маточината с удобството на биоразградимите пакетчета чай. Отпуснете се и се насладете на освежаващия и успокояващ аромат на маточина.

Ползи: Био чай Маточина е успокояваща и ароматна билкова инфузия, известна с потенциалните си ползи за здравето. Този възхитителен чай е ценен заради успокояващите си свойства намаляващи стреса и насърчаващи релаксацията. Може също да помогне за подобряване качеството на съня и облекчаване на леки симптоми на тревожност. Естествените съединения, открити в листата на маточина, предлагат антиоксидантна подкрепа, помагайки за защита на тялото от оксидативно увреждане. Със своя свеж и цитрусов аромат био чаят от маточина осигурява освежаващо и ободряващо вкусово изживяване, идеално за разпускане след дълъг ден или за момент на спокойствие.

Състав: листа био маточина

Препоръчва се за:  хора, търсещи естествено и нежно средство за успокоение и поддържане на цялостното здраве. Особено полезен за стресирани, тревожни хора или изпитваши проблеми със съня. Не на последно място, подходящ за всеки, който иска да се наслади на чаша чай с първокласен вкус и аромат.

Ефект: Радва небцето със своя ярък и цитрусов вкус. Пикантните и тръпчиви нотки на лимон се смесват хармонично с деликатни билкови нюанси , създавайки освежаващо и ободряващо вкусово изживяване. Чаят излъчва успокояващ и едновременно ободряващ аромат. Независимо дали се консумира горещ или студен, носи наслада и не разочарова.

Тегло: 30 г

Брой пакетчета: 20

Нашите условия за онлайн доставка

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 7.50лв. per package
Възникна грешка

Подобни продукти

Зелен Цейлонски Чай – 100 броя

Зелен цейлонски чай - 100 броя - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чистият зелен цейлонски чай е освежаваща и здравословна напитка, пълна с антиоксиданти. Притежаваща деликатен и леко сладък вкус с фин тревист послевкус.

Цена: 10.84лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Био Букет

Чай био букет - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чай Био Букет, хармонична комбинация от най-висок клас органични билки. Естествената симфония от вкусове и аромати, всички внимателно създадени с мисъл за вашето здраве. Индивидуално опакован в биоразградими пакетчета чай, този чай е екологичен избор както за офиса, така и за дома, като гарантира, че всяка чаша отразява нашия ангажимент към природата.

Цена: 7.90лв. per package
Възникна грешка
Купи

ХоРеКа Комплект – Луксозна Кутия и 120 бр. чаени пирамидки

Чай луксозна кутия 45 пирамидки - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Луксозна дървена кутия с плюш отвътре и лого TEA MOMENTS

Цена: 165.00лв. per package
Възникна грешка
Купи

Био Чай Лайка

Био чай лайка - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Насладете се на спокойния дух на нашия Био Чай Лайка, изработен с най-висок клас органични цветове лайка. Насладете се на деликатния флорален аромат и меден вкус с всяка глътка, създавайки специален отпускащ момент за духа и тялото си. Внимателно подбрана с мисъл за природата, тази органична смес е успокояващ избор както за офиса, така и за дома, осигурявайки естествен лек за различни здравословни проблеми и приятно допълнение към ежедневието ви.

Цена: 7.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

Картонена Кутия – 180 индивидуални пакетчета чай

Чай картонена кутия - 180 броя - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Удобна картонена кутия с 12 вида чай.

Цена: 42.10лв. per package
Възникна грешка
Купи

Коледна кутия “TEA MOMENTS”

Коледна кутия "TEA MOMENTS" - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Празнична Kоледна кутия с Коледен чай и красива стъклена чаша Tea Moments.

Цена: 15.00лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG