fbpx

Био чай Липов цвят

Информация за продукта

20 бр. биоразградими пирамидки

Био чай Липа идва със своите успокояващи качества, предлага нежен и флорален вкус, облекчава стреса и подкрепа функционирането на дихателните пътища.

Ползи: Био чай липов цвят е успокояващ и предлага набор от потенциални ползи за здравето. Липовите цветове, използвани в този чай, са богати на антиоксиданти и биоактивни съединения, които подпомагат отпускането, намаляват стреса и безпокойството, подпомагат здравето на дихателните пътища и храносмилането. Липата има няколко седативни свойства, които могат да помогнат при заспиване, намаляване на тревожността и успокояване на нервите. Идва в биоразградими пирамидки за нулев отпечатък.

Състав: био липов цвят

Препоръчва се за: всички, които търсят естествена напитка и средство за поддържане на цялостно здравословно състояние. Особено полезна за търсещите как да се  отпуснат, да облекчат стреса, да подобрят качеството на съня и да подкрепят дихателната система. Независимо дали се приема сутрин, за да започнете деня с отпускащ ритуал, или за релаксация вечер, след дълъг ден, био чай липов цвят е перфектен избор за всички любители на чая.

Ефект: Липовият био чай радва сетивата със своя деликатен и флорален вкус. Инфузията предлага меквкус с фини нотки на медена сладост. Флоралният аромат на липовия цвят добавя приятна нотка към цялостното вкусово изживяване. Отпийте от този успокояващ чай и оставете нежните аромати на липа да обгърнат сетивата ви, осигурявайки отпускане и успокояване.

Тегло: 30 г

Брой пакетчета: 20

 

Нашите условия за онлайн доставка

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 7.50лв. per package
Възникна грешка

Подобни продукти

Дървена кутия без капак – 12 гнезда

Дървена кутия без капак - 12 гнезда - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Красива дървена кутия за чай в индивидуално опаковани пакетчета.

Още

Био Чай Лайка

Био чай лайка - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Насладете се на спокойния дух на нашия Био Чай Лайка, изработен с най-висок клас органични цветове лайка. Насладете се на деликатния флорален аромат и меден вкус с всяка глътка, създавайки специален отпускащ момент за духа и тялото си. Внимателно подбрана с мисъл за природата, тази органична смес е успокояващ избор както за офиса, така и за дома, осигурявайки естествен лек за различни здравословни проблеми и приятно допълнение към ежедневието ви.

Цена: 7.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Био Букет

Чай био букет - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чай Био Букет, хармонична комбинация от най-висок клас органични билки. Естествената симфония от вкусове и аромати, всички внимателно създадени с мисъл за вашето здраве. Индивидуално опакован в биоразградими пакетчета чай, този чай е екологичен избор както за офиса, така и за дома, като гарантира, че всяка чаша отразява нашия ангажимент към природата.

Цена: 7.90лв. per package
Възникна грешка
Купи

Био Чай Шипка

Био чай шипка - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Изтънчен вкус и потенциалните ползи за здравето носи нашия био чай от шипка. Тази възхитителна смес от шипкови плодове предлага освежаващ и пикантен вкус, като същевременно осигурява богат източник на антиоксиданти и витамини за поддържане на цялостното здравословно състояние.

Цена: 7.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

Стъклена Чаша за чай

Стъклена чаша за чай - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Красив комплект чаша с чинийка за чай - Tea Moments

Цена: 7.00лв. per package
Възникна грешка
Купи

ХоРеКа Комплект – Луксозна Кутия и 240 бр. индивидуални пакетчета чай

Чай луксозна кутия - 120 пакетчета - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Красива дървена кутия с плюш отвътре и лого TEA MOMENTS

Цена: 123.00лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG