fbpx

Био Чай Лайка

Информация за продукта

20 бр. биоразградими пирамидки

Насладете се на спокойния дух на нашия Био Чай Лайка, изработен с най-висок клас органични цветове лайка. Насладете се на деликатния флорален аромат и меден вкус с всяка глътка, създавайки специален отпускащ момент за духа и тялото си. Внимателно подбрана с мисъл за природата, тази органична смес е успокояващ избор както за офиса, така и за дома, осигурявайки естествен лек за различни здравословни проблеми и приятно допълнение към ежедневието ви.

Ползи: Био Чай Лайка предлага широк спектър от потенциални ползи за здравето. Чаят е известен със своите успокояващи войства от древни времена, което го прави отлично естествено средство за облекчаване на стреса и безпокойството. Лайката е известна и със своите противовъзпалителни действия , които могат да помогнат за облекчаване на зачервяването и раздразнението на кожата, при локално прилагане и запарки. Освен това потенциално подобрява съня.

Състав: цвят био лайка

Препоръчва се за: хора, които искат да намалят стреса и безпокойството, да успокоят кожните раздразнения и да подобрят качеството на съня. Идеален избор, за момент на релаксация сред натоварен и забързан ден или сутрин, преди да е започна,. Чаят е подходящ за хора от всички възрасти и може да се консумира по всяко време на деня.

Ефект: Био Чай Лайка има нежен и успокояващ вкус, предлагащ приятно и успокояващо изживяване с всяка глътка. Неговите деликатни флорални нотки се допълват от фини нотки на ябълка и земни нюанси, създавайки хармоничен вкусов профил. Цялостният вкус е мек и лек, лесен за наслада без силни върхови вкусови елементи. Независимо дали се приема горещ или студен, чаят от лайка осигурява засищащ и успокояващ вкус, което го прави отличен избор за отпускане и ежедневна консумация.

Тегло: 30 г

Брой пакетчета: 20

 

Нашите условия за онлайн доставка

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 7.50лв. per package
Възникна грешка

Подобни продукти

Чаен Комплект Чакра Фитолек – 7 чая

Чай чакра фитолек - комплект 7 бр. - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Седем Чакри - Седем Чая!

Цена: 47.90лв. per package
Възникна грешка
Купи

Черен Цейлонски Чай – 100 броя

Черен цейлонски чай - 100 броя - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чистият цейлонски черен чай е силна ободряваща напитка, пропита с богати вкусове. Излъчващ дълбок, плътен вкус, придружен от фин намек за какаови нюанси.

Цена: 10.84лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Био Букет

Чай био букет - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чай Био Букет, хармонична комбинация от най-висок клас органични билки. Естествената симфония от вкусове и аромати, всички внимателно създадени с мисъл за вашето здраве. Индивидуално опакован в биоразградими пакетчета чай, този чай е екологичен избор както за офиса, така и за дома, като гарантира, че всяка чаша отразява нашия ангажимент към природата.

Цена: 7.90лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чай Какао

Чай Какао | Българска Чаена Компания

Какаовият чай е прекрасна лека и тонизираща напитка със завладяващ вкус и аромат.

Цена: 3.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

Чаен комплект за фертилитет с чаша

Чай за фертилитет - 3 вида + чаша - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Специални билкови смеси, разработени, за да подкрепят жените в най-специалните им моменти.

Цена: 25.00лв. per package
Възникна грешка
Купи

Джинджифилова чаена кутия

Чай джинджифил кутия +две чаши - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Кутия с джинджифилов чай съдържа шест (6) специално селектирани чая с джинджифил и две чаши на Българска Чаена Компания.

Цена: 60.30лв.
Опции
bg_BG