fbpx

Био Чай Лайка

Информация за продукта

20 бр. биоразградими пирамидки

Насладете се на спокойния дух на нашия Био Чай Лайка, изработен с най-висок клас органични цветове лайка. Насладете се на деликатния флорален аромат и меден вкус с всяка глътка, създавайки специален отпускащ момент за духа и тялото си. Внимателно подбрана с мисъл за природата, тази органична смес е успокояващ избор както за офиса, така и за дома, осигурявайки естествен лек за различни здравословни проблеми и приятно допълнение към ежедневието ви.

Ползи: Био Чай Лайка предлага широк спектър от потенциални ползи за здравето. Чаят е известен със своите успокояващи войства от древни времена, което го прави отлично естествено средство за облекчаване на стреса и безпокойството. Лайката е известна и със своите противовъзпалителни действия , които могат да помогнат за облекчаване на зачервяването и раздразнението на кожата, при локално прилагане и запарки. Освен това потенциално подобрява съня.

Състав: цвят био лайка

Препоръчва се за: хора, които искат да намалят стреса и безпокойството, да успокоят кожните раздразнения и да подобрят качеството на съня. Идеален избор, за момент на релаксация сред натоварен и забързан ден или сутрин, преди да е започна,. Чаят е подходящ за хора от всички възрасти и може да се консумира по всяко време на деня.

Ефект: Био Чай Лайка има нежен и успокояващ вкус, предлагащ приятно и успокояващо изживяване с всяка глътка. Неговите деликатни флорални нотки се допълват от фини нотки на ябълка и земни нюанси, създавайки хармоничен вкусов профил. Цялостният вкус е мек и лек, лесен за наслада без силни върхови вкусови елементи. Независимо дали се приема горещ или студен, чаят от лайка осигурява засищащ и успокояващ вкус, което го прави отличен избор за отпускане и ежедневна консумация.

Тегло: 30 г

Брой пакетчета: 20

 

Нашите условия за онлайн доставка

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 7.50лв. per package
Възникна грешка

Подобни продукти

Кора от дъб

Кора от дъб - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Тази билка има тонизиращо, антисептично, стягащо, противовъзпалително и успокояващо действие.

Цена: 3.80лв. per package
Възникна грешка
Купи

Жълт Кантарион

Чай жълт кантарион - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Жълтият кантарион е познат с името "билка за 100 болки.

Цена: 3.20лв. per package
Възникна грешка
Купи

Картонена Кутия – 180 индивидуални пакетчета чай

Чай картонена кутия - 180 броя - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Удобна картонена кутия с 12 вида чай.

Цена: 42.10лв. per package
Възникна грешка
Купи

Био чай Мента

Био чай мента - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Освежаващия и ободряващ Био чай Мента. Произведен от устойчиви източници с най-висок клас мента, той осигурява невероятно сетивно изживяване с всяка глътка.

Цена: 7.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

Ройбос Ягоди и Сметана

Чай ройбос ягоди и сметана - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Възхитителна ароматна комбинация от чай Ройбос, Ягоди и сметана, която съчетава богатия на антиоксиданти ройбос с естествената сладост на ягодите, предлагайки изключително удовлетворяващо и потенциално благоприятно за здравето изживяване с чай.

Цена: 3.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

Зелен Цейлонски Чай – 100 броя

Зелен цейлонски чай - 100 броя - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Чистият зелен цейлонски чай е освежаваща и здравословна напитка, пълна с антиоксиданти. Притежаваща деликатен и леко сладък вкус с фин тревист послевкус.

Цена: 10.84лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG