fbpx

Чай Био Букет

Информация за продукта

20 бр. биоразградими пирамидки

Чай Био Букет, хармонична комбинация от най-висок клас органични билки. Естествената симфония от вкусове и аромати, всички внимателно създадени с мисъл за вашето здраве. Индивидуално опакован в биоразградими пакетчета чай, този чай е екологичен избор както за офиса, така и за дома, като гарантира, че всяка чаша отразява нашия ангажимент към природата.

Ползи: Чай Био Букет е приготвен със смес от органични билки от най-висок клас и предлага хармонична композиция от потенциални ползи за здравето.Мащерката в сместа е известна със своите успокояващи свойства и потенциални ползи за храносмилането, като помага при стомашен дискомфорт и отпуска сетивата. Листата от маточина допринасят с нежния си аромат и успокояващ ефект, което прави чая идеален избор за облекчаване на стреса.

Риганът  добавя приятен щрих, обогатявайки вкусовия профил със своите земни нотки. Освен това се смята, че той, също подпомага храносмилането.

Жълтият кантарион е друга ценна съставка,  известна със своите потенциални свойства за балансиране на настроението.

Плодовете ягода в тази смес не само добавят фина сладост, но също така осигуряват естествен източник на витамини и антиоксиданти, допринасящи за цялостното здраве и жизненост.

Състав: стрък био мащерка, листа био маточина, стрък био риган, био жълт кантарион, био плод ягода

Препоръчва се за: хора, които търсят естествени средства за отпускане и допълване на диетата си. При нужда от момент отпускане и справяне с допълнителен стрес, този чай може да бъде перфектният избор. Холистичен метод за подкрепа на храносмилането и при спорадичен дискомфорт.

Ефект: Чай Био Букет е възхитителна симфония от вкусове, експертно комбинирани, за да създадат балансирано и удовлетворяващо изживяване за небцето. Земните и тревисти нотки на мащерка и риган се смесват безпроблемно с фините цитрусови и флорални нотки на листа от маточина. Органичните ягодови плодове добавят нотка естествена сладост, нежно допълвайки билковия профил с лека плодова есенция. Всяка глътка предлага успокояващо и ароматно усещане, създавайки усещане за хармония.. Независимо дали се консумира горещ или студен, Чаят Био Букет осигурява освежаващо и приятно изживяване.

Тегло: 30 г

Брой пакетчета: 20

 

Нашите условия за онлайн доставка

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ООД
Цена: 7.90лв. per package
Възникна грешка

Подобни продукти

Био чай Мента

Био чай мента - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Освежаващия и ободряващ Био чай Мента. Произведен от устойчиви източници с най-висок клас мента, той осигурява невероятно сетивно изживяване с всяка глътка.

Цена: 7.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

Био чай Маточина

Био чай маточина - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Био чай Маточина съчетава успокояващите и ароматни качества на маточината с удобството на биоразградимите пакетчета чай. Отпуснете се и се насладете на освежаващия и успокояващ аромат на маточина.

Цена: 7.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

Био Чай Лайка

Био чай лайка - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Насладете се на спокойния дух на нашия Био Чай Лайка, изработен с най-висок клас органични цветове лайка. Насладете се на деликатния флорален аромат и меден вкус с всяка глътка, създавайки специален отпускащ момент за духа и тялото си. Внимателно подбрана с мисъл за природата, тази органична смес е успокояващ избор както за офиса, така и за дома, осигурявайки естествен лек за различни здравословни проблеми и приятно допълнение към ежедневието ви.

Цена: 7.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

Био Чай Шипка

Био чай шипка - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Изтънчен вкус и потенциалните ползи за здравето носи нашия био чай от шипка. Тази възхитителна смес от шипкови плодове предлага освежаващ и пикантен вкус, като същевременно осигурява богат източник на антиоксиданти и витамини за поддържане на цялостното здравословно състояние.

Цена: 7.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

Био чай Липов цвят

Био чай липов цвят - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Био чай Липа идва със своите успокояващи качества, предлага нежен и флорален вкус, облекчава стреса и подкрепа функционирането на дихателните пътища.

Цена: 7.50лв. per package
Възникна грешка
Купи

bg_BG