fbpx

Отслабването и билковите чайове!

.

Билковите чайове са част от почти всеки хранителен режим. Затова и често диетолозите ги препоръчват като допълнение към диети и ги включват в много хранителни режими. Различните билки имат определен принос за отслабването, като повечето от тях стимулират храносмилането и метаболизма. Някои обаче са по-ефективни от други.

Ако сте решили да започвате скоро диета опитайте да добавите чай Елеганс Фитолек към хранителния ви режим.

Чаят Елеганс Фитолек прочиства по естествен начин , като повлиява ефективно цялостната чревна флора, понижава неразположението и дискомфорта в храносмилталената система. Чаят съдържа комбинация от билки, които подобряват метаболизма, спомагат за намаляване на телесните мазнини и помага на тялото да намали теглото си.

В чай Елеганс Фитолек се съдържа Чай Пу-Ер, Плод Резене, Цвят Роза, Лист Коприва, Листа Сена, Листа Стевия, Кола ядки, Екстракт от гарсиния.

Антиоксидантите и полифенолите в Пу-Ер чая подпомагат храносмилането и изгарянето на мазнините.Чаят от рози помага за изчистване на токсините. Копривата има диуретично свойство, което също допринася за изхвърлянето на токсини от организма. Билката подобрява работата на лимфната система и бъбреците и по този начин спомага за намаляване на теглото. Листата Сена стимулират чревната перисталтика, а Кола ядките подсилват метаболизма. Екстрактът от Гарсиния е естествено средство за отслабване и регулиране на телесното тегло.Тази билка блокира способността на тялото да натрупва мазнини, потиска апетита. Може да намерите чай Елеганс Фитолек в аптеките и в нашия онлайн магазин:
https://www.bulgarianteacompany.com/

Вашият коментар за: „Отслабването и билковите чайове!“

Полетата отбелязани с * са задъжителни.


bg_BG