Warning: Undefined variable $ci_css_ver in /home/buliqgaa/public_html/wp-content/themes/bg-tea/functions.php on line 242
Обслужване на клиенти - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания
Здраве от природата
Видове чай - Хранителни Добавки Фитолек - магазин за чай онлайн - Българска Чаена Компания

Обслужване на клиенти

Целта ни е да предоставим отлично обслужване на клиентите. Моля, използвайте тази страница, за да намерите отговори на всички запитвания, които имате. Ако не можете да намерите това, което търсите, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0885824979 между 9:00 и 17:30 часа или като използвате формуляра за връзка с нас,който е в дясната част на страницата. Стремим се да отговорим на всички запитвания, изпратени чрез формата за контакт в рамките на 2 работни дни. Ако Вашето запитване е във връзка с анулиране или изменение на настояща поръчка, моля свържете се с нас по телефона, за да се опитаме да реагираме преди експедицията и.

Доставка на поръчката ви:

  • стандартна доставка на поръчка за България е 3 работни дни;
  • експресната доставка на поръчка за България е до 2 работни дни.

Разходи за доставка в София

Ако сте направили поръчка с адрес на доставка в гр. София, имате три възможности:

  • безплатана доставка за продукти на стойност над 70 лв. в периода до два работни дни;
  • стандартна доставка за продукти на стойност под 70 лв. в периода до три работни дни с цена, която ще се изчисли според тарифите на куриер СПИДИ в зависимост от теглото и мястото на доставката;
  • експресна доставка, независимо от сумата на поръчката ви (само в работни дни) с цена, която ще се изчисли според тарифите на куриер СПИДИ в зависимост от теглото и мястото на доставката .

Моля, обърнете внимание, че поръчките за големи обеми могат да бъдат предмет на допълнителни транспортни такси.
Това ще бъде обсъдено с Вас преди изпращането на поръчката Ви.

Разходи за доставка на извън територията на България и ЕС.

Условията за международна доставка на пратката ви ще бъдат обсъдени с Вас предварително, преди изпращането на поръчката Ви. Важно е да се запознаете предварително с условията на местната митническа администрация в държавата, в която ще получите пратката си. Ние нямаме контрол върху тези такси и не можем да предвидим разходите. Ние не можем да възстановим направените разходи независимо от обстоятелствата. Свържете се предварително с местната митническа служба за най-добър съвет.

Правно изискване е да декларираме пълната стойност на стоките (с изключение на транспортните такси) за всички пакети, доставени извън ЕС. Пратките могат да бъдат облагани с вносни мита и такси, които се събират след като една пратка достигне до Вашата страна.

В „Моята поръчка“ липсва елемент

Има различни причини това да се случи и за да ви помогнем се свържете с нас, за да реагрираме възможно най-бързо.

В „Моята поръчка“ има неточен продукт

Моля свържете се с нас, за да изясним проблема. В случай, че Ви изпратим продукт, който е различен от това, което е посочено във Вашата фактура, ние ще го заменим или ще Ви възстановим сумата, която сте заплатили за него.

„Моята поръчка“ пристигна повредена

Ние правим всичко необходимо, за да се гарантираме пристигането на Вашата поръчка в перфектно състояние. Ако все пак има проблем с дефектни или повредени стоки, свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем възможно най-бързо. Може да го направите на посочените телефони или на мейла ни.

Моля, посочете номера на Вашата поръчка и снимка на повредената стока и външната опаковка. Продуктите трябва да са неразопаковани и неупотребявани.

Връщане на продукт

Ако искате да върнете продукт, който сте закупили от нас, можете да го върнете в рамките на 7 дни след получаване на пратката ви, при условие че не е бил отворен, консумиран или използван. Продуктът трябва да е в оригиналната си опаковка. Необходимо е да посочите конкретна причина за връщането. Моля свържете се с нас преди да върнете продукта. Продуктът трябва да бъдат върнат на следния адрес: гр. София, бул. акад. Иван Гешов 2Е,бизнес Център Сердика,сграда 1, ет.2, стая 208.

Моля, обърнете внимание, че ние няма да възстановим Вашите куриерски разходи за върнати стоки. Разходите по връщането ще са за ваша сметка.

bg_BG