Билкова Смес Искам бебе

Информация за продукта

Рязана билка

Препоръчва се като средство подпомагащо забременяването.

Включените в сместа билки съдържат фитоестрогени и важни витамини и минерали, които играят ключова роля за зачеването и без които е невъзможно забременяването. Някои от минералите и витамините предпазват сперматозоидите и яйцеклетките, балансират нивата на естроген и прогестерон, подобряват качеството на цервикалната слуз, което е важно за процеса на овулация, улеснява пътя на сперматозоидите и удължава техния живот, повлияват върху предменструалния синдром, върху аменореята (липса на цикъл), върху хормоналния дисбаланс, менопаузата и др. При липсата или дефицита на някои от тези минерали и витамини, които се съдържат в билките на сместа, нерядко се стига до аборти. Някои от включените в сместа билки тонизират гладката мускулатура, особено на матката, спомагат за подобряване на кръвообращението, удебеляват лигавицата на матката и по този начин правят по-лесно зачеването. Те широко се използват и в народната медицина при женски и мъжки стерилитет и се препоръчват за забременяване.

Съставки: Гръмотрън корен (Ononidis radix), Шапиче лист (Alchemillae folia), Бабини зъби стрък (Tribulus terrestris herba), Малина лист (Rubi idaei folium), Ракитник (хипофае) плод (Hippophaës fructus), Магданоз лист (Petroselini folia), Коприва лист (Urticae folia).

Нетно количество: 100 g

Приготвено и пакетирано от Българска Чаена Компания ЕООД
Цена: 7.20лв. за брой
Възникна грешка

Подобни продукти

Билкова Смес за Детоксикация на организма

Билковата смес премахва токсичните вещества от организма, почиства органите от тях и така действа здравословно.

Цена: 7.20лв. за брой
Възникна грешка
Купи

Билкова Смес за Хемероиди

Препоръчва се при заболявания свързани с венозната система и по-точно с възловидните разширения на вените в крайната част на правото черво и в областта на ануса. Сместа е предназначена само за външно приложение!

Цена: 7.20лв. за брой
Възникна грешка
Купи

Билкова Смес за Укрепване на имунната система

Препоръчва се при понижен имунитет на организма.Повишава съпротивляемостта на организма към вирусни и бактериални инфекции.

Цена: 7.20лв. за брой
Възникна грешка
Купи

Билкова Смес при хронични бъбречни проблеми

Препоръчва се при заболявания на бъбреците.

Цена: 7.20лв. за брой
Възникна грешка
Купи

Билкова Смес за Отслабване

Препоръчва се за намаляване на телесното тегло при затлъстяване.

Цена: 7.20лв. за брой
Възникна грешка
Купи